Lees hier de verhalen van onze collega’s

Wij zijn een groeiende en dynamische club met gedreven mensen die dagelijks werken aan het succes. De combinatie van persoonlijke aandacht, leuke activiteiten gedurende het jaar zoals personeelsuitjes, vrijdagmiddagborrels en bijvoorbeeld een potje padel én werkinhoud zorgt ervoor dat ik gelukkig ben in mijn werk.” 

Marc Corman, Sales Manager & Recruitment Consultant

Wat onze organisatie zo bijzonder maakt? Ze vinden persoonlijkheid en competenties van de medewerker het belangrijkste. Iedereen vindt werkgeluk belangrijk en daarom is de werksfeer altijd top. Iedereen is toegankelijk, persoonlijk en enorm betrokken. Jouw input gewaardeerd en staan ze open voor nieuwe ideeën. Dat werkt motiverend.

Inge Kuijsten, Financieel Medewerker

De Bakker en Bosch Group is een fijne werkgever waar genoeg mogelijkheden liggen en ideeën goed worden ontvangen. Er is veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei. Een club waar je alle ruimte krijgt om door te ontwikkelen en waar we er dagelijks een feestje van willen maken!” 

Wendy Vastré, Planner Zorg Gericht

Bij de Bakker & Bosch Group vind je een perfecte combinatie van ambitie en werkgeluk. Het team bestaat uit gedreven professionals die iedere dag het maximale eruit willen halen, maar wel op een fijne manier. De werksfeer is gemoedelijk en iedereen staat voor elkaar klaar, we doen het echt samen! We groeien hard en iedereen krijgt volop kansen om zich te ontwikkelen.

Laurens Kuijs, Communicatie Specialist

Bij ons is geen dag hetzelfde, wat elke dag weer een nieuwe uitdaging met zich meebrengt! We geloven in het samen behalen van successen en vieren deze dan ook graag met ons team en onze opdrachtgevers. Bij Bakker & Bosch Group kun je werken aan een groeiende organisatie waarbij jouw input en ideeën een belangrijke rol spelen in het bouwen van ons merk.

Janine den Teuling, Recruitment Consultant