De mens staat centraal

Bakker & BoschZorg Gericht en Vastgoed Talent vormen samen de Bakker & Bosch Group. Binnen onze organisatie staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat de organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Wij brengen onze visie al ruim 15 jaar vol trots en enthousiasme in praktijk, met indrukwekkende resultaten voor kandidaten en opdrachtgevers.

Binnen de Bakker & Bosch Group werken meer dan 45 specialisten. Van HR specialisten tot Campagnemarketeers en van Finance specialisten tot Recruitment Consultants. De Bakker & Bosch Group beschikt over een gedreven en hechte groep specialisten. Bij ons vind jij een plek waar jij jezelf kunt zijn. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als professional. 

Elke dag een beetje beter

Onze cultuur is ons succes. Onze kracht is een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Werken bij de Bakker & Bosch Group betekent werken in een enthousiast en gedreven team. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als ambiteuze professional. We vinden het belangrijk om elkaar een helpende hand te bieden en samen de Bakker & Bosch Group verder uit te bouwen. Wij werken hard maar vergeten zeker niet om onze successen te vieren! Ben jij er de volgende keer ook bij? Bekijk onze vacatures.