Bakker & Bosch Group door de jaren heen

Bakker & Bosch Group is in 2008 opgericht door Dirk de Bakker en Marijn van den Bosch. Beiden waren daarvoor jaren actief in de recruitmentwereld. Daar merkten zij dat bedrijven zich vooral focussen op harde eisen zoals opleiding en werkervaring. Dirk en Marijn hebben juist de overtuiging dat iemands competenties en persoonlijke motivatie net zo belangrijk zijn: als iemand écht iets wil, bereikt hij of zij dat ook. 

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met onze drie merken Bakker & BoschZorg Gericht en Vastgoed Talent. Wil je meer weten over onze merken? Klik dan op knop hieronder.

Ons team

Wij zijn er van overtuigd dat een organisatie enkel succesvol kan zijn als de mensen centraal staan. Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Door de juiste mensen in te zetten en talenten te ontwikkelen ontstaat er een succesformule waarin de ambities van de organisatie en kandidaat perfect samenkomen. Ons team van meer dan 50 medewerkers brengt deze visie al ruim 15 jaar vol trots en enthousiasme in praktijk! Ben je benieuwd naar ons team? Klik dan op de knop hieronder.