Het ontstaan van de Bakker & Bosch Group

In 2008 werd Bakker & Bosch opgericht door Dirk de Bakker en Marijn van den Bosch. Door sterk veranderende markten krijgen werkgevers en werknemers steeds vaker te maken met specifieke vraagstukken en uitdagingen. Bij het zoeken naar de juiste antwoorden en oplossingen is het fijn om advies en hulp te krijgen van een partij die weet wat werkt. Die weet dat specifieke markten vragen om specialistische kennis en ervaring. Daarom verbreedde Dirk en Marijn in de loop der jaren hun horizon en richtte de merken Zorg Gericht en Vastgoed Talent op. Deze twee merken samen met Bakker & Bosch vormen de Bakker & Bosch Group. Lees hieronder meer over onze merken.

Bakker & Bosch – Recruitment & HR expert

Bakker & Bosch is een specialist op het gebied van Werving & Selectie, Uitzenden, HR Consultancy, Recruitment Process Outsourcing en Interim Management. Al sinds 2008 bieden wij succesvol een totale dienstverlening aan voor uiteenlopende personeelsvraagstukken. We ondersteunen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan. 

Zorg Gericht – Bemiddeling zorgprofessionals

Zorg Gericht heeft jarenlange ervaring met het inzetten van zorgprofessionals binnen de zorgsector. Wij ondersteunen dagelijks een groot aantal zorgorganisaties in Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Limburg met het invullen van tekorten in de planning, de inzet van lange termijn opdrachten of zorgen voor extra bezetting gedurende drukke periodes. Of het nu gaat om zzp’ers, uitzendkrachten of werving & selectie, wij hebben de juiste specialisten in huis. 

Vastgoed Talent – Woningcorporatie specialist

Vastgoed Talent is een specialist op het gebied van Werving & Selectie, Detachering, Interim management, Recruitment Process Outsourcing en Project Outsourcing. Wij zijn een bewezen specialist op het gebied van personeelsbemiddeling tussen professionals en woningcorporaties. Al sinds 2008 helpen wij organisaties om hun ambities te realiseren en professionals een passende baan of (tijdelijke) opdracht te vinden. Dit doen we niet alleen op basis van onze kennis en ervaring, maar ook dankzij een gevarieerd en sterk netwerk wat de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Onze ambities zijn groot

Door het continu uitbouwen van de Bakker & Bosch Group behouden we een scherpe focus en dit wordt gewaardeerd bij onze (nieuwe) opdrachtgevers. Bestaande opdrachtgevers met wie we al jaren intensief samenwerken, weten waar wij toe in staat zijn. We zijn zeer ervaren in het samenwerken met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we écht anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. De Bakker & Bosch Group Weet Wat Werk