Over Bakker & Bosch Group

De Bakker & Bosch Group is in 2008 opgericht door Dirk de Bakker en Marijn van den Bosch. Beide waren de tijd daarvoor al jaren actief in de recruitmentwereld. Daar merkten zij dat organisaties zich vooral focussen op harde eisen zoals opleiding en werkervaring. Dirk en Marijn hebben juist de overtuiging dat competenties en de juiste persoonlijke motivatie net zo belangrijk zijn; als iemand écht iets wil, bereikt hij of zij dat ook. 

Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een groep van meer dan 45 medewerkers, verdeeld over drie verschillende merken.


Bakker & BoschZorg Gericht en Vastgoed Talent zijn onderdeel van de Bakker & Bosch Group, waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

“Wij geloven dat een organisatie succesvol is door haar mensen. We geloven ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste uniek mensen, ontstaan er goede matches die organisatie én mens laten groeien.”

Elke dag een beetje beter

Onze cultuur is ons succes. Onze kracht is een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Werken bij de Bakker & Bosch Group betekent werken in een enthousiast en gedreven team. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als ambiteuze professional. We vinden het belangrijk om elkaar een helpende hand te bieden en samen de Bakker & Bosch Group verder uit te bouwen. Wij werken hard maar vergeten zeker niet om onze successen te vieren! Ben jij er de volgende keer ook bij? Bekijk onze vacatures.