Ons aanbod

 • € 2100,- – tot € 2700,- bruto (p/m);
 • Bonusregeling per kwartaal;
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Legendarische borrels;
 • Gezellige Vrijmibo’s;
 • Elke maand een andere sportactiviteit;
 • Spectaculaire teamuitjes;
 • Vergoeding voor sport abonnement;
 • Een werkplek die goed te bereiken is met het OV;
 • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag voor vrijwilligerswerk;
 • Goed gevulde spaarpot voor je oude dag;
 • Interessante WGA-verzekering.

“Je bent een fijne gesprekspartner. Je stelt de huurders gerust door begrip en empathie te tonen, goed te luisteren en je weet als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen.”

Laura Drewes, Projectmanager Vastgoed Talent

Wat ga jij doen?

Als Supportmedewerker klantcontact ben jij een belangrijke schakel voor onze opdrachtgevers. Je mag gerust zeggen dat jij het visitekaartje van de woningcorporatie bent. Je bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en het imago van de woningcorporatie. Dagelijks ben jij in contact met de huurders en vorm jij de schakel tussen de huurder en de woningcorporatie. Geen gesprek is hetzelfde. Je krijgt vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen: vragen over reparatieverzoeken zoals een lekkage, melding van overlast, een wijziging van persoonlijke gegevens of vragen over het woonruimteverdeelsysteem. Sommige vragen kun je direct beantwoorden, andere vragen vergen wat meer uitzoekwerk en die vragen zet jij door naar de juiste afdeling.

In het kort:

 • Jij bent telefonisch en per mail het eerste aanspreekpunt voor de huurders; 
 • Je adviseert huurders en behandelt vragen en/of klachten van de huurders. Je krijgt vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen: vragen over reparatieverzoeken, zoals een lekkage, melding van overlast, een wijziging van persoonlijke gegevens en nog veel meer;  
 • Je ondersteunt meerdere woningcorporaties en je leert zo iedere dag meer over de sector.

Wat maakt deze kans zo bijzonder?

Door de diversiteit aan vragen die jij dagelijks beantwoordt, leer je de sector direct goed kennen. In deze rol krijg jij de kans om alle aspecten binnen de woningcorporatie te leren kennen. Je krijgt inzicht in alle facetten die te maken hebben met verhuur, beheer en onderhoud van woningen. Ook krijg je de kans meer te leren over specifieke woningcorporatie thema’s zoals leefbaarheid en verduurzamen. Kortom; een interessante uitdaging, waar jij direct van waarde kunt zijn. Gun jezelf deze kans.

“Succes maak je natuurlijk niet alleen! In deze functie werk jij nauw samen met kundige collega’s en professionals, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert.”

Laura Drewes, Projectmanager Vastgoed Talent

Jij…

Klantvriendelijk, empathisch, betrouwbaar, accuraat, communicatief vaardig en praktisch. Zijn dit kenmerken waarmee jij jezelf omschrijft? Dan zoeken wij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor de huurder. Je werkt nauwkeurig, georganiseerd en jij kunt goed het overzicht bewaren. Zijn er klachten of problemen? Niet in jouw bijzijn – jij denkt vooral in kansen en mogelijkheden. Als Support medewerker klantcontact weet jij je goed in de huurder te verplaatsen en ze op een representatieve manier te woord te staan. Wat voor jou een kleine uitdaging lijkt, kan voor de huurder een groot probleem zijn. Jij begrijpt dat als geen ander.

Werken bij Vastgoed Talent

Vastgoed Talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed Talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed Talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar Laura Drewes via info@vastgoed-talent.nl of bel naar 088-555 09 99.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.