Het toernooi begint vrijdag 23 augustus om 14.00 uur. Tijdens dit evenement kom je op een leuke, interactieve manier in contact met andere bedrijven. Maar natuurlijk spelen we ook om de winst, dus zorg dat je goed bent voorbereid!  

Na het toernooi regelen wij een verrukkelijke BBQ, verzorgd door Cookaholics. Marc Kroon voorziet ons van de beste wijnen en Frame Change legt alle hoogtepunten vast in een spectaculaire aftermovie.

Voorwaarden om deel te nemen

  • Inschrijving verloopt als koppel.
  • Bij te veel inschrijvingen kan per bedrijf één team met meerdere spelers deelnemen.
  • De inschrijfkosten bedragen €50,- per persoon.
  • Bij inschrijving graag je speelsterkte doorgeven.
  • We vragen je om jouw deelname zo snel mogelijk door te geven in verband met het maximaal aantal deelnemende teams.

Je speelsterkte is een getal van 1 t/m 9. Als beginnende speler heb je het getal 9 en een professionele speler het getal 1. De speelsterkte wordt gebruikt voor het inschrijven voor het Padel Bedrijventoernooi. Op die manier speel je tegen gelijkwaardige tegenstanders en is het voor iedereen even leuk en uitdagend!


Benieuwd naar het Padel Bedrijventoernooi van vorig jaar? Bekijk dan de video hieronder voor de sfeerbeelden!

Schrijf je nu in

Dus, waar wacht je nog op? Wil je deelnemen aan de tweede editie van het Padel Bedrijventoernooi en netwerken met andere bedrijven op een sportieve manier? Schrijf je dan in via onderstaande knop. Inschrijven kan tot 31 juli. Zorg ervoor dat je erbij bent, want het wordt een geweldige dag vol sport, netwerken en werkgeluk!

Adres
TPV Waalwijk
De Coubertinlaan 18
5143 AB Waalwijk