Maandelijkse activiteiten

Vitaliteit staat hoog op de agenda bij Bakker & Bosch Group. Door maandelijkse activiteiten te organiseren, moedigen we onze medewerkers aan om op een actieve manier samen de uitdagingen aan te gaan. Of het nu gaat om een potje voetbal, een ronde hardlopen, schermen, airsoften of een gezamenlijke yogasessie. Deze activiteiten versterken niet alleen de fysieke gezondheid van onze medewerkers, maar ook de onderlinge banden en teamspirit.

Jaarlijkse zomer BBQ

Niets brengt mensen sneller samen dan goed eten en goed gezelschap, en dat is precies wat onze jaarlijkse zomer BBQ biedt. De informele en ontspannen gelegenheid biedt collega’s de ruimte om elkaar buiten de werkomgeving te leren kennen, te ontspannen en te genieten van een gezellig samenzijn. Deze informele bijeenkomst versterkt niet alleen de onderlinge relaties, maar schept ook een informele sfeer waarin medewerkers zich thuis voelen en gewaardeerd worden.

Teambuildingsdag

Onze jaarlijkse teambuildingsdag is een hoogtepunt op onze kalender. Op deze dag worden teamactiviteiten gecombineerd met workshops en presentaties. Van bourgondische gezelligheid tot legendarische sportactiviteiten in teamvorm , niks ontbreekt. Het belangrijkste doel van een teambuildingsdag binnen Bakker & Bosch Group is het beter leren kennen van je collega’s en het belichten van onze kernwaarden  ‘persoonlijke en daadkrachtige aanpak’, en ons DNA als bedrijf te versterken. Door als bedrijf toegewijd te zijn aan teamwork en samenwerking, versterken we niet alleen onze bedrijfscultuur maar ook ons werkgeversmerk als organisatie die investeert in de ontwikkeling en groei van haar medewerkers.

Feestdagen met familie:

Bij Bakker & Bosch Group beschouwen we onze medewerkers als een uitgebreide familie en dat laten we zien door hen en hun dierbaren uit te nodigen om speciale momenten zoals Sinterklaas en Kerst samen te vieren. Door deze speciale momenten samen door te brengen versterkt de band tussen collega’s en het creëert een sterke verbondenheid binnen ons bedrijf. Door inclusieve benadering versterken we niet alleen onze employer branding als een warme en ondersteunende werkgever maar tonen we ook ons respect en waardering voor de families van onze medewerkers.

Door deze activiteiten te organiseren, investeren we niet alleen in de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers, maar versterken we ook ons employer brand. Het resultaat? Een positieve bedrijfscultuur, gemotiveerde werknemers, verbeterde teamdynamiek en een aantrekkelijke werkomgeving die talent aantrekt en behoudt. Bij Bakker & Bosch Group streven we ernaar om niet alleen een werkplek te zijn, maar een thuis voor onze medewerkers, waar ze kunnen bloeien, groeien en successen vieren, samen als een team.

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Bakker & Bosch Group? Bekijk dan hier onze vacatures