Wendy trapt het gesprek af. Zij kreeg de vraag wat haar heeft aangetrokken om bij Bakker & Bosch Group te komen werken. “De gezelligheid en ongedwongen sfeer trokken me het meeste aan. Iedereen is betrokken bij elkaar. Dirk, die ik al kende, geloofde in mijn potentieel en gaf me de kans om mezelf te ontwikkelen. Dat vertrouwen heeft me een geweldig gevoel gegeven.”

Wendy: ”De gezelligheid, ongedwongen sfeer en de betrokkenheid van collega’s.”

Dennis beaamt dat Bakker & Bosch Group een fijne plek is om jezelf te ontwikkelen. Hij vertelt enthousiast over de kansen en het vertrouwen dat onze organisatie biedt voor persoonlijke en professionele groei. “Bij Bakker & Bosch Group heb ik in 2,5 jaar tijd enorm veel professionele groei ervaren. De interne ondersteuning is uitstekend, van het initiële wervingsproces tot het begeleiden van Recruitment Process Outsourcing (RPO) trajecten. Er is altijd ruimte om je kennis te verbreden en uit te breiden, wat het werken hier uitdagend en leuk maakt.” Iris knikt instemmend: “Die ondersteuning is echt top, je merkt dat iedereen hier wil dat je groeit en succesvol bent.”

Dennis: ”Er is altijd ruimte om je kennis te verbreden en groei te ervaren”.

Manon krijgt de vraag hoe je de bedrijfscultuur van Bakker & Bosch Group kunt omschrijven. Manon hoeft niet lang na te denken en begint te vertellen. “Onze bedrijfscultuur is open, persoonlijk, divers en enthousiast. Je voelt je meteen thuis omdat iedereen elkaar ondersteunt en aanmoedigt. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn en gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je bijdraagt.” Wendy knikt en vult aan: “Precies, dat gevoel van waardering en steun is overal aanwezig.”

Manon: ”Onze bedrijfscultuur is open, persoonlijk, divers en enthousiast.”

Laurens haakt direct in en vult Manon en Wendy aan: “Bij ons draait het om mensen. Dat voel je in alles. Er heerst een fijne, toegankelijke werksfeer. De onderlinge verhoudingen tussen collega’s zijn goed. Geen hiërarchie, iedereen is gelijk, met respect en waardering voor elkaar. Die waardering geeft vertrouwen.” Janine knikt. “Dat teamgevoel voel je echt dagelijks, het is fijn om onderdeel te zijn van zo’n hechte groep.”

Laurens: ”Een gemeenschap waar iedereen een steentje bijdraagt.”

Janine wil graag ook het belang van een goede werk-privébalans benadrukken. “Een goede werk-privébalans is hier onbetaalbaar. Als werkende moeder met een zelfstandige partner, is het soms een uitdaging om alles in balans te houden. Het team denkt met je mee en neemt werk uit handen wanneer nodig. Daarnaast ontvang je een telefoontje vanuit HR om te vragen hoe het met je gaat als je er niet bent, wat echt de complimenten waard is.” Dennis glimlacht en haakt in: “Ja, dat persoonlijke contact maakt echt het verschil.”

Janine: ”De goede werk-privébalans is hier onbetaalbaar.”

Sanne sluit af met een oproep aan toekomstige collega’s. “Ben je op zoek naar een fijne werkplek die jou écht begrijpt? Ga ervoor! Bij Bakker & Bosch Group ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega. We werken hier met ontzettend leuke mensen die hun talenten samenvoegen om het beste eruit te halen. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, wat bijdraagt aan een hechte en gezellige werksfeer.”

Sanne: ”Ga ervoor! Hier ben je geen nummer maar een gewaardeerde collega.”

Iris haakt direct in op Sanne: “Thuiswerken is tegenwoordig populair, maar ik werk het liefst op kantoor. Het kantoor is goed bereikbaar en de werksfeer is inderdaad altijd goed. We werken hard, maar er is ook altijd ruimte voor gezelligheid. Collega’s staan altijd voor je klaar en we hebben ook nog een volle snackkast en vers fruit. Je gaat dus nooit met een lege maag naar huis!”

Iris: ”Thuiswerken is hip, maar ik werk het liefst op kantoor met het team.”

Bij Bakker & Bosch Group komen ambitie, groei en werkplezier samen. Werkplezier zit in ons DNA; het is de drijvende kracht achter onze gezamenlijke prestaties en successen. Wij zijn geen gewoon bedrijf; wij zijn een hechte groep mensen waarin iedereen gelijkwaardig is. Hier draait alles om samenwerken, respect en waardering voor elkaars unieke kwaliteiten. We dagen elkaar uit om het beste uit jezelf te halen en onze ambities waar te maken – voor jezelf als individu en voor onze organisatie

Ben jij enthousiast geworden over wat onze collega’s te vertellen hebben over wat werken bij Bakker & Bosch Group nou zo leuk maakt? Ontdek zelf de voordelen van werken in een team waar je gezien wordt en je talenten echt tot je recht komen!