Ons aanbod

 • €3.200,- tot €5.000,- bruto (p/m)
 • Persoonlijke ontwikkeling: kennissessies en onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz
 • Legendarische themaborrels
 • Bonusregeling per kwartaal
 • Spectaculaire teamuitjes
 • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag voor vrijwilligerswerk
 • Gevulde spaarpot voor je oude dag
 • Laptop en mogelijkheden voor een leaseauto
 • Heel veel lol met elkaar!

Wat ga jij doen?

Wij hebben een diversiteit aan klanten die ieder hun HR vraagstukken en uitdagingen hebben. Met jouw HR expertise ondersteun jij onze klanten met deze vragen. Dit doe je structureel of op projectbasis.

De thema’s waar je onder andere mee bezig bent liggen op het gebied van performancemanagement, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en nog veel meer. Je bent als HR consultant de sparringspartner voor directies, leidinggevenden en een aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisaties waar je actief bent. Je hebt een adviserende rol, een pragmatische kijk op HR en bent ook zeker bereid de handen uit de mouwen te steken.

Succes maak je niet alleen! Je bent actief onderdeel van het team HR consultants. We werken nauw samen en staan altijd voor elkaar klaar om te sparren of om onze expertise te delen.

Jij…

 • vindt het leuk om jouw kennis en expertise in te zetten bij verschillende klanten;
 • houdt van de diversiteit van klanten en vraagstukken;
 • zoekt altijd naar manieren om meer te doen voor de klant dan de vraag is;
 • bent commercieel ingesteld;
 • hebt minimaal 10 jaar werkervaring en affiniteit met HR;
 • bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Als HR consultant krijg je te maken met diverse opdrachten bij verschillende organisaties. Zowel strategisch als operationeel. Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen op meerdere vakgebieden. Daarnaast ben je onderdeel van een HR team, waar veel kennis aanwezig is. Leuk om met elkaar in gesprek te zijn en samen verder te komen.

Suzan Hamers – Manager HR Consultancy

Onze wensen

Jij bent klantgericht en een goede gesprekspartner voor ondernemers, middelmanagement, MT en collega’s. Jij gaat zelfstandig te werk en je hebt minimaal 10 jaar werkervaring. Als HR consultant is geen enkele dag hetzelfde: naast het werken op kantoor ben je ook op locatie aan het werk. Flexibiliteit is daarom belangrijk. Ben jij 32 – 40 uur in de week beschikbaar? En heb jij minimaal hbo werk- en denkniveau? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Werken bij Bakker & Bosch

Bakker & Bosch HR Diensten in een notendop omschrijven is haast onmogelijk. Maar wij gaan het toch proberen. Wij zijn een gerenommeerd HR consultancy en bemiddelingsbureau voor professionals. Onderdeel van de Bakker & Bosch Group. Hierdoor krijg jij in één klap 45 nieuwe (mega leuke!) collega’s erbij. Bakker & Bosch heeft al meer dan 15 jaar ervaring en heeft in de tussentijd een sterk netwerk opgebouwd binnen een diversiteit aan organisaties, variërend van klein MKB tot grote internationale organisaties.
 
Wij ondersteunen de organisatie structureel, op project,- of interim basis. Wij treden voor klanten op als (externe) HR collega’s of wij zorgen ervoor dat onze HR expertise wordt ingezet om de organisatie op projectbasis te verbeteren. Onze werkwijze typeert zich als pragmatisch, to-the-point en effectief. Wij zijn geen rapporten schrijvers, maar wij willen met onze dienstverlening maatwerk leveren en een toegevoegde waarde bieden aan de organisatiedoelen van onze klanten.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar Suzan Hamers via info@bakkerenbosch.nl of bel naar 088-555 09 09.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.