Ons aanbod

 • € 2.400 – €2.800,- bruto (p/m) op basis van een FT dienstverband
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz
 • Legendarische themaborrels
 • Elke maand een andere sportactiviteit;
 • Bonusregeling per kwartaal
 • Jaarlijks meerdere spectaculaire teamuitjes
 • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag voor vrijwilligerswerk
 • Gevulde spaarpot voor je oude dag
 • Laptop
 • Heel veel lol met elkaar!

“‘De werkplek waar jij blij van wordt’ dat vinden wij belangrijk. En als jij houdt van klantcontact, plannen en snel schakelen dan word jij enorm blij van deze werkplek.”

Marloes Schouten, HR Consultant

Wat ga jij doen?

Met jouw enthousiasme neem jij een adviserende en signalerende rol aan richting je collega’s. Hebben zij prangende vragen? Of dat nu gaat om aflopende contracten, wijzigingen in loon of het inrichten van een nieuwe klant – jij staat voor ze klaar. Door de diversiteit aan taken verveel jij je nooit. Dagelijks houd je je onder andere bezig met het maken van uitzendovereenkomsten voor kandidaten en overeenkomsten voor klanten. Je zorgt voor een juiste opvolging en verloning volgens de gemaakte afspraken. De facturatie van onze uitzendkrachten en inleners gebeurt mede dankzij jou correct en op tijd. Ook houd je je bezig met het doorvoeren van pensioengegevens, loon- en factuurcorrecties. Bovendien blijf je op de hoogte van cao-wijzigingen. Zie je dat je op basis daarvan iets in werking moet stellen? Dan onderneem je actie.

Onze wensen

Natuurlijk ben jij als onze kersverse medewerker backoffice een administratieve ster en weet je duidelijke prioriteiten te stellen. Herken jij je daarnaast in onderstaande punten?

 • Je hebt in elk geval een mbo niveau 4-opleiding afgerond en al wat jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt een positieve, energieke instelling en komt met initiatieven;
 • Je bent communicatief sterk en gaat nauwkeurig te werk.

“Persoonlijk, open en vriendelijk zijn voor mij de sleutelwoorden waarmee ik Bakker & Bosch wil omschrijven. Dag in dag uit fiets ik met een grote glimlach naar mijn werk. Samen met hele fijne en betrokken collega’s werken we hard voor hetzelfde doel. We hebben veel kennis en expertise in huis en dat maakt mij trots om voor deze organisatie te werken.”

Eva de Baar – de Bonth, Financieel medewerkster

Werken bij Bakker & Bosch Group

Wij ondersteunen de organisatie structureel, op project,- of interim basis. Wij treden voor klanten op als (externe) HR collega’s of wij zorgen ervoor dat onze HR expertise wordt ingezet om de organisatie op projectbasis te verbeteren. Onze werkwijze typeert zich als pragmatisch, to-the-point en effectief. Wij zijn geen rapporten schrijvers, maar wij willen met onze dienstverlening maatwerk leveren en een toegevoegde waarde bieden aan de organisatiedoelen van onze klanten.

Werken bij Bakker & Bosch Group betekent werken in een enthousiast en gedreven team. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als professional. We vinden het belangrijk om elkaar een helpende hand te bieden en samen Bakker & Bosch Group verder uit te bouwen. Wij werken hard. Maar we vieren onze successen nog harder! Vier jij met ons mee?

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar Marloes Schouten via info@bakkerenbosch.nl of bel naar 088-555 09 09.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.