Jouw taken

 • Jij weet nieuwe en bestaande klanten te binden en breidt ons klantenbestand uit;
 • Je stimuleert de groei van onze RPO-dienstverlening;
 • Je hebt een belangrijke rol in het optimaliseren van onze RPO-dienstverlening;
 • Jij bent continu op zoek naar nieuwe commerciële kansen.

Jij…

 • Een ervaren recruitmentspecialist, klaar voor een volgende stap;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de recruitmentwereld;
 • Je bent energiek, gretig, initiatiefrijk, ijverig, een tikkeltje nieuwsgierig;
 • Jij bent een échte verbinder.

De functie in het kort

Bij ons krijg je de kans om jouw salesvaardigheden toe te passen binnen onze dienstverlening Recruitment Process Outsourcing (RPO). Of het nu gaat om grote handelsondernemingen, woningcorporaties, gezondheidszorg of een andere branche. Jij gaat als salesprofessional aan de slag in verschillende sectoren om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij hun recruitmentbehoeften door middel van RPO.

Bij ons ben je niet aan grenzen gebonden; je krijgt alle vrijheid om buiten de lijntjes te kleuren en direct impact te maken. Dit maakt deze job uniek. Onze klanten worstelen met vergelijkbare problemen. Bijvoorbeeld met het vinden en behouden van de juiste kandidaten, te hoge recruitmentkosten, er is geen duidelijk recruitmentproces of de klant zoekt hulp bij de juiste positionering in de arbeidsmarkt. Met jouw expertise word jij die vertrouwde adviseur en specialist voor onze klanten. Jij reikt handvaten aan om de recruitmentuitdagingen op te lossen en de gewenste doelen te behalen. De behoefte van vandaag de dag kan volgende week weer anders zijn. Jij beoordeelt en adviseert continu onze klanten om zo optimaal mogelijk te blijven presteren.  

Je proeft het beste van twee werelden. In deze rol ga je niet alleen nieuwe en bestaande klanten inspireren, informeren en adviseren over de beste oplossing. Samen met jouw directe RPO-collega’s spar je continu over de beste strategie en de juiste manier om onze RPO-dienstverlenging te vermarkten. Je krijgt de vrijheid om een duidelijke structuur neer te zetten, creatieve oplossingen te ontwikkelen en onze dienstverlening strategisch in de markt te positioneren. Uiteraard in lijn met onze (bedrijfs)doelen.

“Samen met ons ambitieuze RPO-team creëer je nieuwe kansen, zowel binnen bestaande als nieuwe netwerken. Jouw ideeën, inzet en passie zijn de motor achter onze groei. Samen met jou realiseren we niet alleen doelen, maar overtreffen we ze. “

Luca Romano, Projectmanager RPO

Jouw nieuwe collega’s

Ben jij benieuwd met wie jij samen gaat werken?

Ons aanbod

 • € 3500,- – tot € 4500,- bruto (p/m);
 • Bonusregeling per kwartaal;
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Spectaculaire sportactiviteiten en teamuitjes.

Werken bij de Bakker & Bosch Group

De Bakker & Bosch Group is een collectief dat bestaat uit Bakker & Bosch, Vastgoed Talent en Zorg Gericht. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar Dirk de Bakker via info@bakkerenbosch.nl of neem contact op via telefoonnummer 088-555 09 09.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.