Ons aanbod

 • € 2300,- – tot € 2800,- bruto (p/m);
 • Bonusregeling per kwartaal;
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Legendarische borrels;
 • Gezellige Vrijmibo’s;
 • Elke maand een andere sportactiviteit;
 • Spectaculaire teamuitjes;
 • Vergoeding voor sport abonnement;
 • Een werkplek die goed te bereiken is met het OV;
 • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag voor vrijwilligerswerk;
 • Goed gevulde spaarpot voor je oude dag;
 • Interessante WGA-verzekering.

Wat ga jij doen?

Voor onze organisatie zoeken wij een planningsspecialist die tegelijkertijd bouwt aan een duurzame relatie met onze (potentiële) opdrachtgevers (zorgorganisaties). Je mag gerust zeggen dat jij hét visitekaartje bent van Zorg Gericht. Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze zzp- zorgprofessionals en de opdrachtgevers. Je wordt uitgedaagd om onze zzp-zorgprofessionals te helpen aan de leukste zorgopdrachten en daarnaast ondersteun jij onze opdrachtgevers met het dichten van hun planning.

Je bent onderdeel van een klein en slagvaardig team en jij zet nét dat stapje extra voor onze zzp- zorgprofessionals en de zorgorganisaties. Je staat ze professioneel te woord, beantwoordt vragen, lost problemen en klachten op of neemt juist complimenten in ontvangst. In jouw rol ben jij als geen ander in staat om de bestaande of nieuwe zzp-zorgprofessionals of -organisaties te adviseren over en te overtuigen van onze diensten en de mogelijkheden. Je bent een echte sparringpartner voor de zzp- zorgprofessionals en de opdrachtgever en jij weet precies wat er speelt.

Ondertussen breid jij ons netwerk uit en bouw jij aan nieuwe lange termijn relaties en samenwerkingen. De huidige markt is continu in beweging. Het is daarom belangrijk dat je continu op de hoogte blijft van de laatste trends en (markt)ontwikkelingen. Je signaleert kansen bij (potentiële) opdrachtgevers en speelt hier handig op in.  

Zijn er vragen of onduidelijkheden over het totaalproces? Jij bent op de hoogte, hebt de planning(en) inzichtelijk en jij staat actief en passief in contact met diverse intern betrokken afdelingen. Ondertussen zorg jij ervoor dat het totaalproces soepel verloopt. Een mooie uitdaging dus. En nog mooier. Jij krijgt alle ruimte om de functie naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid in te vullen.

Wil jij meebouwen aan een merk binnen een sector dat nooit stil staat? Vertel ons jouw aanpak.

Concreet ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

 • Het inplannen van zorgprofessionals op openstaande diensten en opdrachten;
 • Het werven en bemiddelen tussen zorgprofessionals en zorgorganisaties;
 • Je bouwt aan blijvende en duurzame relaties en je onderhoudt actief het contact met ons netwerk van bestaande opdrachtgevers;
 • Relatiebeheer waarbij je onze (nieuwe) zzp-zorgprofessionals of nieuwe klanten blijvend weet te binden en boeien;
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken;
 • Je houdt actief de laatste trends en ontwikkelingen in de markt in de gaten en deelt deze met jouw collega’s.

“Naast jouw eigen taken en verantwoordelijkheden hebben we een enorm enthousiast team, waarmee je kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.”

Margot Titulaer, Teamleider Zorg Gericht

Jij…

Nu verwacht jij vanuit ons misschien een lijst met wensen! Écht niet! Als jij dit leest en reuze enthousiast wordt dan is dat precies wat we zoeken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid die past binnen ons team. Alles valt of staat met een gezonde intrinsieke motivatie. Wij vinden dit veel belangrijker dan veel werkervaring binnen een vergelijkbare functie. Waarom? Omdat wij geloven dat als iemand iets wil, het in zich heeft en gemotiveerd is, je kunt bereiken wat we willen. De benodigde kennis brengen wij je wel bij.

Word jij onze nieuwe Sales en Planner voor Zorg Gericht?

Werken bij Bakker & Bosch Group

Om goed in te kunnen spelen op de continu veranderende markt, inclusief specifieke vraagstukken en uitdagingen is de Bakker & Bosch Group gerealiseerd. Dit is een collectief dat bestaat uit Bakker & BoschVastgoed Talent en Zorg Gericht.

Zorg Gericht heeft jarenlange ervaring met het inzetten van zorgprofessionals binnen de zorgsector. Wij ondersteunen dagelijks een groot aantal zorgorganisaties in Noord-Brabant met het invullen van tekorten in de planning, de inzet van lange termijn opdrachten of zorgen voor extra bezetting gedurende drukke periodes. Of het nu gaat om zzp’ers of werving & selectie, wij hebben de juiste specialisten in huis.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je graag ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op. Stuur gerust een mail naar Margot Titulaer via info@bakkerenbosch.nl of bel naar 088-555 09 09.