Jouw taken

 • Je bent betrokken bij verschillende salesactiviteiten. Bijvoorbeeld telefonische acquisitie is helemaal jouw ding; jij bouwt een brug tussen (potentiële) opdrachtgevers en onze KCC-dienstverlening. Jouw overtuigingskracht opent deuren en creëert kansen;
 • Je ondersteunt in de projectbegeleiding en je denkt mee over het verbeteren van de bestaande (werk)processen, waarbij efficiëntie en effectiviteit hand in hand gaan;
 • Je werkt actief samen met de marketingafdeling om nieuwe ideeën te ontwikkelen en onze KCC-dienstverlening- of projecten effectief te vermarkten. Samen met jouw creativiteit en wilde marketingplannen behalen we mooie ontwikkelingen en successen;
 • Bij piekmomenten schakel jij moeiteloos naar de operationele modus en klim je in de 2e lijn. Je adviseert huurders en behandelt vragen en/of klachten van de huurders. Je krijgt vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen: vragen over reparatieverzoeken, zoals een lekkage, melding van overlast, een wijziging van persoonlijke gegevens en nog veel meer;

Jij…

 • Enthousiaste persoonlijkheid die past binnen ons team;
 • Gezonde intrinsieke motivatie;
 • Je bent energiek, gretig, initiatiefrijk, ijverig, een tikkeltje nieuwsgierig;
 • Jij bent een échte verbinder.

De functie in het kort

Zoek jij een job waarin jouw passie voor groei, ontwikkeling en persoonlijk contact samenkomen? Als Salesconsultant en Klantcontact binnen Vastgoed Talent ga jij een belangrijke rol spelen in de groei en de ontwikkeling van onze KCC-dienstverlening. Maakt dit jou nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

In jouw rol ben jij niet zomaar een aanwinst; je bent écht een belangrijke schakel die het verschil maakt. Als Salesconsultant en Klantcontact ben je betrokken bij alle facetten van ons bedrijfsonderdeel. Je draagt bij aan de groei en de doorontwikkeling van onze KCC-dienstverlening. Jouw ideeën, inzet en passie maken het verschil. Samen met jou realiseren we niet alleen doelen, maar overtreffen we ze. Ben je benieuwd welke uitdagingen er voor jou op de plank liggen? Klik op onderstaande button voor de volledige vacature. Ben jij ervan overtuigd dat deze job bij jou past? Solliciteer dan direct. De koffie staat altijd voor jou klaar.

“Naast jouw eigen taken en verantwoordelijkheden hebben we een enorm enthousiast team, waarmee je kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.”

Laura Drewes, Projectmanager

Jouw nieuwe collega’s

Ben jij benieuwd met wie jij samen gaat werken?

Ons aanbod

 • Maximaal tot € 3500,- bruto per maand;
 • Bonusregeling per kwartaal;
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Gezonde werkcultuur die gericht is op output met een goede werk- en privé-balans.

Werken bij de Bakker & Bosch Group

De Bakker & Bosch Group is een collectief dat bestaat uit Bakker & BoschVastgoed Talent en Zorg Gericht. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar Luca Romano via info@bakkerenbosch.nl of neem contact op via telefoonnummer 088-555 09 09.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.