Ons aanbod

 • Maximaal tot € 3500,- bruto per maand;
 • Interessante bonusregeling per kwartaal;
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Gezonde werkcultuur die gericht is op output met een goede werk- en privé-balans;
 • Elke maand organiseren wij een sportieve (sport)activiteit, waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen;
 • Jaarlijks organiseren wij meerdere teamuitjes;
 • Een regeling voor een sportabonnement;
 • Onze kantoren in Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch zijn goed te bereiken met het OV;
 • 25 vakantiedagen;
 • Eén extra vrije dag cadeau voor vrijwilligerswerk;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Interessante WGA-gatverzekering.

Het Klantcontactcenter (KCC) is in de klantdienstverlening een onmisbare schakel voor woningcorporaties. KCC medewerkers spelen een essentiële rol, aan de ene kant helpen ze de huurder en aan de andere kant ontzorgen zij de interne organisatie. Wij zien een KCC als dé perfecte plek om kennis te maken met de sector. Potentieel talent kan zich binnen een KCC team ontwikkelen tot een echte vastgoedprofessional. Maar wij weten dat er binnen deze teams soms ook de nodige uitdagingen zijn. Soms is hiervoor (tijdelijk) extra ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld tijdens de implementatie van een nieuw systeem, tijdens vakanties, vanwege projecten of structureel bij piekmomenten. “Door onze jarenlange ervaring in het overnemen en ondersteunen van KCC teams, bieden wij een passende oplossing voor woningcorporaties.”

Ontwikkel je binnen een KCC-team tot een echte vastgoedprofessional.

In jouw rol ben jij niet zomaar een aanwinst; je bent écht een belangrijke schakel die het verschil maakt. Als Salesconsultant en Klantcontact ben je betrokken bij alle facetten van ons bedrijfsonderdeel. Je draagt bij aan de groei en de doorontwikkeling van onze KCC-dienstverlening. Jouw ideeën, inzet en passie maken het verschil. Samen met jou realiseren we niet alleen doelen, maar overtreffen we ze. Maakt dit jou nieuwsgierig? Ben je benieuwd welke uitdagingen er voor jou op de plank liggen? Hieronder zetten wij ze op een rijtje.  

Concreet ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

 • Telefonische acquisitie is helemaal jouw ding; jij bouwt een brug tussen (potentiële) opdrachtgevers en onze KCC-dienstverlening. Jouw overtuigingskracht opent deuren en creëert kansen;
 • Je bent betrokken bij nog meer salesactiviteiten. Je beheert namelijk de agenda voor salesafspraken;
 • Je stelt op maat gemaakte offertes op en volgt ze op;
 • Je ondersteunt in de projectbegeleiding, waarbij je de planning en de voortgang bewaakt.
 • Je werkt actief samen met de marketingafdeling om nieuwe ideeën te ontwikkelen en onze KCC-dienstverlening- of projecten effectief te vermarkten. Samen met jouw creativiteit en wilde marketingplannen behalen we mooie ontwikkelingen en successen;
 • Bij piekmomenten schakel jij moeiteloos naar de operationele modus en klim je in de 2e lijn. Je adviseert huurders en behandelt vragen en/of klachten van de huurders. Je krijgt vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen: vragen over reparatieverzoeken, zoals een lekkage, melding van overlast, een wijziging van persoonlijke gegevens en nog veel meer;
 • Je denkt mee over het verbeteren van de bestaande (werk)processen, waarbij efficiëntie en effectiviteit hand in hand gaan;

“Naast jouw eigen taken en verantwoordelijkheden hebben we een enorm enthousiast team, waarmee je kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.”

Laura Drewes, Projectmanager

Jij…

Nu verwacht jij vanuit ons misschien een lijst met wensen! Écht niet! Als jij dit leest en reuze enthousiast wordt dan is dat precies wat we zoeken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid die past binnen ons team. Alles valt of staat met een gezonde intrinsieke motivatie. Wij vinden dit veel belangrijker dan veel werkervaring binnen een vergelijkbare functie. Waarom? Omdat wij geloven dat als iemand iets wil, het in zich heeft en gemotiveerd is, je kunt bereiken wat we willen. De benodigde kennis brengen wij je wel bij.

Jij krijgt binnen Vastgoed Talent de mogelijkheid om je verder te specialiseren als je dat wilt. We vinden het belangrijk dat jij de regisseur bent van je eigen carrière en we bieden je alle ruimte om je loopbaan vorm te geven op de manier die bij jou past. Gaat je hart sneller gaat kloppen als je deze vacature leest? Gun jezelf deze kans!

Werken bij de Bakker & Bosch Group

De Bakker & Bosch Group is een collectief dat bestaat uit Bakker & BoschVastgoed Talent en Zorg Gericht. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Of stuur gerust een mail naar Laura Drewes via info@vastgoed-talent.nl of bel naar 088-555 09 99.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.