Persoonlijke groei

Elke ontwikkeling heeft een verhaal. Binnen Bakker & Bosch Group vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk, zowel onderling als met onze opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast werken wij aan onze ambities, persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatie. Wij geloven dat als je iets echt wilt en gemotiveerd bent je alles kunt bereiken wat je maar wilt. De benodigde kennis brengen wij je wel bij. Dus ben jij een enthousiaste doener, die graag een uitdaging aangaat en het vooral belangrijk vindt om er te zijn voor collega’s, klanten en kandidaten? Dan pas jij goed in ons team! 

Bekijk onze vacatures

Ontmoet ons team

We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team? Klik dan op de knop hieronder.

“De Bakker en Bosch Group is een fijne werkgever waar genoeg mogelijkheden liggen en ideeën goed worden ontvangen. Er is veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei. Een club waar met name jongeren alle ruimte krijgen om door te ontwikkelen. We maken er elke dag een feestje van. Don’t hurry, be happy. “

Iris Bruil, Content Marketeer

Bedrijfscultuur

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Werken bij Bakker & Bosch Group betekent werken in een enthousiast en gedreven team. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als professional. We vinden het belangrijk om elkaar een helpende hand te bieden en samen Bakker & Bosch Group verder uit te bouwen. Wij werken hard. Maar we vieren onze successen nog harder! Vier jij met ons mee? Neem dan contact met ons op!