Wat ga jij doen?

Toen wij jouw toekomstige directe collega vroegen waarom werken als Sales Consultant bij Zorg Gericht zo bijzonder is, lieten de antwoorden niet lang op zich wachten. Allereerst mag je aan iedereen vertellen dat jij met een enthousiast team werkt dat de zorgsector echt helpt. Het is inspirerend om te weten dat jouw werk direct bijdraagt aan betere zorg voor cliënten en ondersteuning voor onze opdrachtgevers, de zorgverleners.

Op verjaardagen, bij de voetbalclub, op vakantie of nog belangrijker bij klanten vertel jij vol trots over onze dienstverlening. Je bouwt aan een waardevol netwerk en komt overal aan tafel. Vooral in Noord-Brabant bezoek jij de belangrijkste (potentiële) klanten. Bovendien kom jij terecht in één grote leerschool waarin alle facetten van sales aan bod komen. Van het behalen van commerciële doelstellingen tot strategisch meedenken over nieuwe mogelijkheden. Bij ons ben je niet aan grenzen gebonden; je krijgt alle vrijheid om buiten de lijntjes te kleuren en direct impact te maken. Dit maakt deze job uniek.

“Naast jouw eigen taken en verantwoordelijkheden hebben we een enorm enthousiast team, waarmee je kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.”

Margot Titulaer, Teamleider Zorg Gericht

Je proeft het beste van twee werelden. In deze rol ga je niet alleen nieuwe en bestaande klanten inspireren, informeren en adviseren over onze dienstverlening. Samen met jouw directe collega’s spar je continu over de beste strategie en de juiste manier om onze dienstverlenging te vermarkten. Je krijgt de vrijheid om mee te denken, creatieve oplossingen te ontwikkelen en onze dienstverlening strategisch in de markt te positioneren. Uiteraard in lijn met onze (bedrijfs)doelen. Samen met ons ambitieuze team creëer je nieuwe kansen, zowel binnen bestaande als nieuwe netwerken. Jouw ideeën, inzet en passie zijn de motor achter onze groei. Samen met jou realiseren we niet alleen doelen, maar overtreffen we ze.

Recruitmenttaken en -verantwoordelijkheden

Daarnaast ben je actief betrokken bij het recruitmentproces voor onze opdrachtgevers. Je denkt mee over en helpt bij het opzetten van het recruitmentproces en voert gesprekken met potentiële kandidaten. Zo draag je bij aan het vinden van de beste professionals voor onze opdrachtgevers in de zorgsector. Dit maakt jouw rol nóg veelzijdiger en belangrijker voor onze organisatie.

Ben jij klaar voor deze uitdagende en veelzijdige rol waarin je zowel sales- als recruitmenttaken oppakt en zo bijdraagt aan de groei en het succes van Zorg Gericht? Sluit je aan bij ons team en maak samen met ons het verschil in de zorgsector!

Ons aanbod

 • Maximaal tot € 4500,- bruto per maand;
 • Interessante bonusregeling per kwartaal;
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Gezonde werkcultuur die gericht is op output met een goede werk- en privé-balans;
 • Elke maand organiseren wij een sportieve (sport)activiteit, waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen;
 • Jaarlijks organiseren wij meerdere teamuitjes;
 • Een regeling voor een sportabonnement;
 • Onze kantoren in Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch zijn goed te bereiken met het OV;
 • 25 vakantiedagen;
 • Eén extra vrije dag cadeau voor vrijwilligerswerk;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Interessante WGA-gatverzekering.

Jij…

Jij bent de nieuwe frisse wind die door onze organisatie waait. Je bent energiek, gretig, initiatiefrijk, ijverig en een tikkeltje nieuwsgierig. Wij zoeken een verbinder, iemand die verder kijkt, kansen ziet en doorpakt. ‘Boven de horizon uitstijgen’, ‘Je horizon verbreden’ of ‘De horizon verkennen’. Geef het beestje een naam. Jij weet precies wat wij hiermee bedoelen en wat wij nodig hebben. Met jouw kennis en ervaring in de wereld van sales ga jij het verschil maken.

We zijn het ons bewust, we vragen best wat van jou. Als jij dit leest en reuze enthousiast wordt dan is dat precies wat we zoeken. Wij geloven dat als iemand iets wil, het in zich heeft en gemotiveerd is, je kunt bereiken wat we willen. Alles valt of staat met een gezonde intrinsieke motivatie, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, lef en een goede kijk op de (zorg)markt.

Word jij onze nieuwe Sales collega voor Zorg Gericht?

Werken bij Bakker & Bosch Group

De Bakker & Bosch Group is een collectief dat bestaat uit Bakker & BoschVastgoed Talent en Zorg Gericht. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je graag ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op. Stuur gerust een mail naar Margot Titulaer via info@zorg-gericht.nl of bel naar 088-555 09 00.