Ons aanbod

 • € 2250,- – tot € 4250,- bruto (p/m)
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz
 • Legendarische themaborrels
 • Bonusregeling per kwartaal
 • Spectaculaire teamuitjes
 • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag voor vrijwilligerswerk
 • Gevulde spaarpot voor je oude dag
 • Laptop
 • WGA- verzekering
 • Heel veel lol met elkaar!

Als Recruitment Consultant ben jij de specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling, binnen het domein Werving & Selectie. Jij werft en selecteert de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Je bezoekt regelmatig onze opdrachtgevers en weet wat zij belangrijk vinden. Met de juiste informatie ga jij aan de slag met het werven van de juiste kandidaat. Je brengt de doelgroep in kaart en gaat op basis van arbeidsmarktdata online en binnen je netwerk actief op zoek naar de beste match. Om de geschikte kandidaten te vinden, (her)schrijf je vacatureteksten toegespitst op de juiste doelgroep. Ondertussen beslis jij samen met het marketingteam welke online campagnes nodig zijn om de beste kandidaten aan te trekken.

Wat ga jij doen?

De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw specialisme, creativiteit en kennis van de markt enorm belangrijk is. Meer dan ooit!

Je krijgt een tweedelig takenpakket: enerzijds ben je verantwoordelijk voor het werven van de juiste kandidaten en het voeren van bijbehorende intakegesprekken, anderzijds adviseer jij onze opdrachtgevers. Het gaat jou niet om het ‘snel scoren’. De focus ligt op het bouwen van duurzame relaties voor de lange termijn, waarbij de kandidaat en de opdrachtgever centraal staan.

Jij snapt als geen ander dat een kandidaat niet klakkeloos van baan switcht. Evengoed snap jij ook dat de opdrachtgever op zoek is naar het ontbrekende puzzelstukje in de organisatie. In jouw rol is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat een kandidaat of opdrachtgever zoekt, voordat je kunt bepalen wat de beste match is. In een persoonlijk gesprek ga jij op onderzoek uit. Elke kandidaat of opdrachtgever die je spreekt heeft een eigen verhaal. En dat is nu precies wat jij interessant vindt. Je bent altijd benieuwd naar (persoonlijke) verhalen en je laat niet los totdat je weet wat iemand precies zoekt. Bij Bakker & Bosch zijn wij namelijk niet vies van gezonde dosis nieuwsgierigheid. Elke dag ga je op zoek naar de perfecte verbinding tussen jouw kandidaten en de opdrachtgever.

Succes maak je natuurlijk niet alleen! In de functie van consultant Recruitment werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in, zodat onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier geholpen worden. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.

“De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw specialisme, creativiteit en kennis van de markt enorm belangrijk is. Meer dan ooit!”

Marijn van den Bosch, oprichter Bakker & Bosch Group

Jij…

 • Minimaal hbo werk- & denkniveau;
 • Enkele jaren ervaring met arbeidsbemiddeling;
 • Kennis van de huidige arbeidsmarkt en de (markt)ontwikkelingen;
 • 32-40 uur per week;
 • Resultaatgericht en creatief;
 • Goede kennis- en gesprekspartner voor opdrachtgevers en (potentiële) kandidaten.

Werken bij Bakker & Bosch Group

Om goed in te kunnen spelen op de continu veranderende markt, inclusief specifieke vraagstukken en uitdagingen is de Bakker & Bosch Group gerealiseerd. Dit is een collectief dat bestaat uit Bakker & BoschVastgoed Talent en Zorg Gericht.

Met een gedeelde visie en ambitie maar met hun eigen expertise en de focusgebieden gaan onze ervaren professionals dagelijks aan de slag.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar Marijn van den Bosch via info@bakkerenbosch.nl of neem contact op via telefoonnummer 088-555 09 09.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.