Wat ga jij doen?

Als Recruitment Consultant ben jij de specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de woningcorporatiesector. Jij werft en selecteert de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Je bezoekt regelmatig de woningcorporaties en weet wat zij belangrijk vinden. Met de juiste informatie ga jij aan de slag met het werven van de juiste kandidaat. Je brengt de doelgroep in kaart en gaat op basis van arbeidsmarktdata online en binnen je netwerk actief op zoek naar de beste match. Om de geschikte kandidaten te vinden, (her)schrijf je samen met onze marketingspecialisten de vacatureteksten toegespitst op de juiste doelgroep. Ondertussen beslis jij samen met het marketingteam welke online campagnes nodig zijn om de beste kandidaten aan te trekken.

Je krijgt een tweedelig takenpakket: enerzijds ben je verantwoordelijk voor het werven van de juiste kandidaten en het voeren van kwalitatieve goede gesprekken, anderzijds adviseer jij onze opdrachtgevers. Het gaat jou niet om het ‘snel scoren’. De focus ligt op het bouwen van duurzame relaties voor de lange termijn, waarbij de kandidaat en de opdrachtgever centraal staan.

“De krappe arbeidsmarkt en de huidige ontwikkelingen in de woningmarkt vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw specialisme, creativiteit en kennis van de (woning)markt enorm belangrijk is. Meer dan ooit!”

Dirk de Bakker, oprichter Vastgoed Talent

Jij snapt als geen ander dat een kandidaat niet klakkeloos van baan switcht. Evengoed snap jij ook dat de woningcorporatie op zoek is naar het ontbrekende puzzelstukje in de organisatie. In jouw rol is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat een kandidaat of de woningcorporatie zoekt, voordat je kunt bepalen wat de beste match is. In een persoonlijk gesprek ga jij op onderzoek uit. Elke kandidaat of woningcorporatie die je spreekt heeft een eigen verhaal. En dat is nu precies wat jij interessant vindt. Je bent altijd benieuwd naar (persoonlijke) verhalen en je laat niet los totdat je weet wat iemand precies zoekt. Bij Vastgoed Talent zijn wij namelijk niet vies van gezonde dosis nieuwsgierigheid. Elke dag ga je op zoek naar de perfecte verbinding tussen jouw kandidaten en de woningcorporatie.

Succes maak je natuurlijk niet alleen! In de functie van consultant Recruitment werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in, zodat onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier geholpen worden. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.

Ons aanbod

 • Maximaal tot € 4500,- bruto per maand;
 • Interessante bonusregeling per kwartaal;
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Gezonde werkcultuur die gericht is op output met een goede werk- en privé-balans;
 • Elke maand organiseren wij een sportieve (sport)activiteit, waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen;
 • Jaarlijks organiseren wij meerdere teamuitjes;
 • Een regeling voor een sportabonnement;
 • Onze kantoren in Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch zijn goed te bereiken met het OV;
 • 25 vakantiedagen;
 • Eén extra vrije dag cadeau voor vrijwilligerswerk;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Interessante WGA-gatverzekering.

Jij…

 • Minimaal hbo werk- & denkniveau;
 • Enkele jaren ervaring met arbeidsbemiddeling of ervaring in de rol van sales, accountmanager of in klantcontact;
 • Kennis van de huidige arbeidsmarkt en de (markt)ontwikkelingen is belangrijk. Of jij bent in staat om de (arbeids)markt snel eigen te maken;
 • 32-40 uur per week;
 • Persoonlijk, daadkrachtig, gretig, nieuwsgierig, creatief en ondernemend;
 • Goede kennis- en gesprekspartner voor opdrachtgevers en (potentiële) kandidaten.

Jouw nieuwe collega’s

“Persoonlijk vind ik dat ik de leukste rol van de organisatie heb. Het gehele recruitmentproces van A-to-Z begeleiden en zorgen dat het vlekkeloos verloopt. Daar word ik gelukkig van! Bovendien krijg je binnen deze rol veel vrijheid voor het opbouwen van duurzame relaties.”

Karen Diaz Molina – Recruitment Consulant

“Binnen deze functie kun jij werken zoals jij denkt dat goed is. Onze wereld staat nooit stil en is altijd in beweging. Jij kunt o.a. samen met mij Vastgoed Talent op de kaart zetten en uit laten groeien tot een serieuze speler binnen de woningcorporatiesector. En dit alles binnen een familiaire en betrokken club met echte Brabantse gezelligheid.”

Roy Brugmans – Recruitment Consulant

Ben jij benieuwd met wie jij nog meer samen gaat werken? Wij stellen jouw nieuwe collega’s graag aan jou voor.

Werken bij de Bakker & Bosch Group

De Bakker & Bosch Group is een collectief dat bestaat uit Bakker & BoschVastgoed Talent en Zorg Gericht. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar Sascha Konincks via info@vastgoed-talent.nl of neem contact op via telefoonnummer 088-555 09 09.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.