Jouw taken

 • Je gaat op zoek naar geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers en voert de intakegesprekken;
 • Je adviseert onze opdrachtgevers over het recruitmentproces en bouwt aan een duurzame samenwerking voor de lange termijn;
 • Je denkt mee over de groei van onze RPO-dienstverlening en je hebt een belangrijke rol in het optimaliseren van onze dienstverlening;
 • Jij zoekt continu mee naar nieuwe commerciële kansen.

Jij…

 • Enkele jaren ervaring met arbeidsbemiddeling of met klantcontact;
 • Kennis van de huidige arbeidsmarkt en de (markt)ontwikkelingen;
 • Je bent energiek, gretig, initiatiefrijk, ijverig, een tikkeltje nieuwsgierig;
 • Jij bent een échte verbinder.

Wat is RPO?

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is een strategische dienstverlening waarbij het recruitmentproces gedeeltelijk of helemaal wordt overgenomen, van het herschrijven van vacatures tot een strategisch recruitmentvraagstuk. Wat RPO onderscheidt is dat het door jou gevormd wordt tot een duurzame relatie met de klant.

De functie in het kort

Zoek jij een job waarin jij de kans krijgt om jouw passie voor kwaliteit en persoonlijk contact te benutten? Als Recruitment Consultant RPO ben jij dé schakel tussen talent en onze opdrachtgevers. Is de wereld van recruitment jou bekend? Of ben jij een salesprofessional, accountmanager of iemand met een neus voor klantrelaties? Sluit aan bij ons team. 

Je krijgt een tweedelig takenpakket: enerzijds ben je verantwoordelijk voor het werven van de juiste kandidaten en het voeren van kwalitatieve goede gesprekken met onze RPO-opdrachtgevers, anderzijds adviseer jij onze opdrachtgevers. Het gaat jou niet om het ‘snel scoren’. De focus ligt op het bouwen van duurzame relaties voor de lange termijn, waarbij de kandidaat en de opdrachtgever centraal staan.

Naast deze operationele taken ben je in staat om vakinhoudelijke kennis te delen en onderhoud je waardevolle relaties. Je houdt onze opdrachtgevers proactief op de hoogte van trends en marktontwikkelingen binnen ons vakgebied. Je reikt tools aan om recruitmentprocessen te verbeteren en de gewenste resultaten te behalen. Bovendien signaleer je mogelijkheden om onze RPO-dienstverlening verder uit te breiden.

“De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw specialisme, creativiteit en kennis van de markt enorm belangrijk is. Meer dan ooit!”

Luca Romano, Projectmanager RPO

Jouw nieuwe collega’s

Ben jij benieuwd met wie jij samen gaat werken?

Ons aanbod

 • Maximaal tot € 4500,- bruto per maand;
 • Bonusregeling per kwartaal;
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Gezonde werkcultuur die gericht is op output met een goede werk- en privé-balans.

Werken bij de Bakker & Bosch Group

De Bakker & Bosch Group is een collectief dat bestaat uit Bakker & Bosch, Vastgoed Talent en Zorg Gericht. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar Luca Romano via info@bakkerenbosch.nl of neem contact op via telefoonnummer 088-555 09 09.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.