Werk mee aan ons employer brand

Als corporate recruiter ga je aan de slag met ons employer brand in samenwerking met onze marketingcollega’s. Je helpt bij het samenstellen van de juiste profielen en stelt daarbij kritische vragen. Omdat we competenties belangrijk vinden, kun jij met jouw ervaring goede inschattingen maken en buiten de gebaande paden denken. Uiteraard ga je ook proactief sourcen en searchen, benader je potentiële collega’s, voer je sollicitatiegesprekken en begeleid je sollicitatieprocedures.

Verantwoordelijk voor Instroom en Onboarding

En het gaat verder dan dat. Het hele proces van instroom en onboarding valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Dat betekent dat je na de werving zorgt voor het landen en begeleiden van de nieuwe collega’s. Dit doe je in samenwerking met de teamleider van de afdeling. We vinden het ontzettend belangrijk dat iemand zich snel op zijn of haar gemak voelt en goed wordt ingewerkt.

Continu verbeteren van het onboardingsproces

Je spart samen met de HR-afdeling over het onboardingsproces en zoekt continu naar verbeteringen. Jouw expertise zetten we in om nieuwe collega’s – die mogelijk weinig ervaring hebben – het recruitmentvak eigen te laten maken. Dit doe je onder meer door het opzetten en ontwikkelen van recruitmenttrainingen, workshops en e-learnings.

Recruitmentmarketing

Ben je ook bekend met recruitmentmarketing? Dat is mooi meegenomen, want die kennis zet je in voor onze labels. Verder ben je sparringspartner voor je collega’s van de marketingafdeling, die ondersteunen met o.a. online campagnes. En je zorgt voor campusrecruitment waarbij je contactpersoon richting onderwijsinstellingen bent.

“Jij kent als corporate recruiter onze wereld van binnen en van buiten. Het is belangrijk dat jij de arbeidsmarkt begrijpt en innovatieve strategieën toepast in de praktijk.”

Marijn van den Bosch, oprichter Bakker & Bosch Group

Strategische inzichten vertalen naar recruitmentstrategie

Je denkt ook mee op strategisch niveau. Je gaat de organisatiestrategie vertalen naar een recruitmentstrategie, zodat we onze groei de komende jaren kunnen faciliteren. Deze strategie zet je om in een praktisch beleid. Een goed employer brand is cruciaal; daarmee positioneren we ons als interessante werkgever. Om de functie van corporate recruiter succesvol te laten zijn, ga je hier natuurlijk je bijdrage aan leveren. Hierbij spar je met het MT en onze marketingafdeling en geef je over en weer advies en ondersteuning aan elkaar.

Competentiegericht werven

Profielen waarmee je aan de slag gaat, zijn: recruiters (Werving & Selectie of Detacheren), RPO consultants, HR consultants, recruitmentmarketeers, maar ook alle ondersteunende vacatures op het gebied van onder andere Finance en Backoffice. In de werving richten wij ons op de competenties van mensen. Dit betekent dat we ook collega’s aannemen met afwijkende achtergronden. Ervaring binnen het vak is namelijk niet allesbepalend, maar competenties, motivatie en de wil om het te leren zijn dat wel.

“Wij weten hoe belangrijk recruitment is, helemaal in de huidige arbeidsmarkt. Dit vraagt tijd en aandacht en dient op een structurele manier aangepakt te worden. Jouw specialisme, ervaring, creativiteit en kennis van de markt zijn daarom onmisbaar en leveren een belangrijke bijdrage aan onze organisatie.

Marijn van den Bosch, oprichter Bakker & Bosch Group

Ons aanbod

 • Maximaal tot € 3800,- bruto per maand;
 • Interessante bonusregeling per kwartaal;
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Gezonde werkcultuur die gericht is op output met een goede werk- en privé-balans;
 • Elke maand organiseren wij een sportieve (sport)activiteit, waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen;
 • Jaarlijks organiseren wij meerdere teamuitjes;
 • Een regeling voor een sportabonnement;
 • Onze kantoren in Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch zijn goed te bereiken met het OV;
 • 25 vakantiedagen;
 • Eén extra vrije dag cadeau voor vrijwilligerswerk;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Interessante WGA-gatverzekering.
Vacature Corporate Recruiter bij Bakker & Bosch Group

Jij…

 • Minimaal hbo werk- & denkniveau;
 • Enkele jaren ervaring met arbeidsbemiddeling of ervaring in de rol van sales, accountmanager of in klantcontact;
 • Kennis van de huidige arbeidsmarkt en de (markt)ontwikkelingen is belangrijk. Of jij bent in staat om de (arbeids)markt snel eigen te maken;
 • 20-24 uur per week;
 • Persoonlijk, daadkrachtig, gretig, nieuwsgierig, creatief en ondernemend;
 • Goede kennis- en gesprekspartner voor opdrachtgevers en (potentiële) kandidaten.

Jouw nieuwe collega’s

Ben jij benieuwd met wie jij nog meer samen gaat werken? Wij stellen jouw nieuwe collega’s graag aan jou voor.

Werken bij de Bakker & Bosch Group

De Bakker & Bosch Group is een collectief dat bestaat uit Bakker & BoschVastgoed Talent en Zorg Gericht. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar Marijn van den Bosch via info@bakkerenbosch.nl of neem contact op via telefoonnummer 088-555 09 09.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.