Ons aanbod

 • Maximaal tot € 4500,- bruto per maand;
 • Interessante bonusregeling per kwartaal;
 • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Gezonde werkcultuur die gericht is op output met een goede werk- en privé-balans;
 • Elke maand organiseren wij een sportieve (sport)activiteit, waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen;
 • Jaarlijks organiseren wij meerdere teamuitjes;
 • Een regeling voor een sportabonnement;
 • Onze kantoren in Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch zijn goed te bereiken met het OV;
 • 25 vakantiedagen;
 • Eén extra vrije dag cadeau voor vrijwilligerswerk;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Interessante WGA-gatverzekering.

Bij ons krijg je de kans om jouw salesvaardigheden toe te passen binnen onze dienstverlening Recruitment Process Outsourcing (RPO). Of het nu gaat om grote handelsondernemingen, woningcorporaties, gezondheidszorg of een andere branche. Jij gaat als salesprofessional aan de slag in verschillende sectoren om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij hun recruitmentbehoeften door middel van RPO.

Onze organisatie is aan het groeien. En de uitdagingen groeien met ons mee. Een uitdagende arbeidsmarkt en de constante marktontwikkelingen dagen ons uit om het recruitment vak op een vernieuwende manier te benaderen. Het vraagt ons om te bouwen aan een effectieve en duurzame recruitmentafdeling, die beschikt over kennis, daadkracht en creativiteit. Wij geloven in onze RPO-dienstverlening, waarin duurzame samenwerkingen en het leveren van maatwerk centraal staan. Wij zoeken een ervaren recruitmentspecialist die onze RPO-dienstverlening verder uitbouwt. En laat dit nou jou op het lijf geschreven zijn!

“De uitdagingen en kansen binnen de arbeidsmarkt groeien. Dit betekent dat jouw expertise, creativiteit en marktkennis van onschatbare waarde zijn, meer dan ooit tevoren!”

Luca Romano, Projectmanager RPO

Wat maakt deze uitdaging uniek?

Bij ons ben je niet aan grenzen gebonden; je krijgt alle vrijheid om buiten de lijntjes te kleuren en direct impact te maken. Dit maakt deze job uniek. Onze klanten worstelen met vergelijkbare problemen. Bijvoorbeeld met het vinden en behouden van de juiste kandidaten, te hoge recruitmentkosten, er is geen duidelijk recruitmentproces of de klant zoekt hulp bij de juiste positionering in de arbeidsmarkt. Met jouw expertise word jij die vertrouwde adviseur en specialist voor onze klanten. Jij reikt handvaten aan om de recruitmentuitdagingen op te lossen en de gewenste doelen te behalen. De behoefte van vandaag de dag kan volgende week weer anders zijn. Jij beoordeelt en adviseert continu onze klanten om zo optimaal mogelijk te blijven presteren.  

Je proeft het beste van twee werelden. In deze rol ga je niet alleen nieuwe en bestaande klanten inspireren, informeren en adviseren over de beste oplossing. Samen met jouw directe RPO-collega’s spar je continu over de beste strategie en de juiste manier om onze RPO-dienstverlenging te vermarkten. Je krijgt de vrijheid om een duidelijke structuur neer te zetten, creatieve oplossingen te ontwikkelen en onze dienstverlening strategisch in de markt te positioneren. Uiteraard in lijn met onze (bedrijfs)doelen.

Samen met ons ambitieuze RPO-team creëer je nieuwe kansen, zowel binnen bestaande als nieuwe netwerken. Jouw ideeën, inzet en passie zijn de motor achter onze groei. Samen met jou realiseren we niet alleen doelen, maar overtreffen we ze. 

Concreet ga jij met de volgende werkzaamheden aan de slag:

 • Jij analyseert en herkent de behoeften van klanten om op maat gemaakte RPO-oplossingen te bieden;
 • Je begeleidt onze klanten en creëert de juiste innovatieve oplossingen voor het vinden, aantrekken, ontwikkelen en behouden van personeel;
 • Je beheert, ontwikkelt en leidt de uitvoering van het RPO-verkoopinitiatief, zowel voor nieuwe als bestaande klanten;
 • Je stimuleert de groei van onze RPO-afdeling door nieuwe kansen te spotten en te benutten;
 • Je werkt nauw samen met het RPO-team om strategieën te ontwikkelen en uit te voeren die onze dienstverlening effectief in de markt positioneren;
 • Je werkt actief samen met onze interne teams om klantbehoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te leveren.

Samen staan we sterk

Het behalen van succes doe je natuurlijk niet alleen! Je werkt nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in, zodat onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier geholpen worden. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen. 

Jij…

Jij bent de nieuwe frisse wind die door onze organisatie waait. Je bent energiek, gretig, initiatiefrijk, ijverig, een tikkeltje nieuwsgierig en je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de recruitmentwereld. Wij zoeken een verbinder, iemand die verder kijkt, kansen ziet en doorpakt. ‘Boven de horizon uitstijgen’, ‘Je horizon verbreden’ of ‘De horizon verkennen’. Geef het beestje een naam. Jij weet precies wat wij hiermee bedoelen en wat wij nodig hebben. Met jouw kennis en ervaring in de recruitmentwereld ga jij het verschil maken.

We zijn het ons bewust, we vragen best wat van jou. Als jij dit leest en reuze enthousiast wordt dan is dat precies wat we zoeken. Wij geloven dat als iemand iets wil, het in zich heeft en gemotiveerd is, je kunt bereiken wat we willen. Alles valt of staat met een gezonde intrinsieke motivatie, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, lef en een goede kijk op de markt.

Jouw nieuwe collega’s

“Bij ons kun je niet alleen klanten inspireren en adviseren, maar ook samenwerken met ons team om onze RPO-dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. We hebben behoefte aan iemand die een duidelijke strategie kan neerzetten en creatieve oplossingen bedenkt om onze RPO- dienstverlenging te vermarkten. Samen kunnen we succesvol zijn en onze RPO-dienstverlening verder laten groeien. Sluit aan bij ons en maak deel uit van een team dat klaar staat om te knallen.”

Luca Romano – Projectmanager RPO

“Ik kijk uit naar jouw komst. Jouw energie en creativiteit zullen voor een frisse wind zorgen. Jouw ideeën gaan ons helpen om de juiste strategie te kiezen en onze RPO-dienstverlening nog beter te positioneren in de markt. Ik kijk ernaar uit om samen te brainstormen, uitdagingen aan te pakken en successen te vieren. Hopelijk zie ik je snel! “

Tom Smits – Recruitment Consultant RPO

Ben jij benieuwd met wie jij nog meer samen gaat werken? Wij stellen jouw nieuwe collega’s graag aan jou voor.

Werken bij de Bakker & Bosch Group

De Bakker & Bosch Group is een collectief dat bestaat uit Bakker & BoschVastgoed Talent en Zorg Gericht. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar Dirk de Bakker via info@bakkerenbosch.nl of neem contact op via telefoonnummer 088-555 09 09.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.