Tom Smits

“Mijn stageperiode bij Bakker & Bosch was heel fijn. Alle collega’s waren altijd geïnteresseerd in mij en stonden altijd voor mij klaar. Ook kreeg ik veel vrijheid om zelf taken op te pakken en de verantwoordelijkheid te nemen, natuurlijk wel met voldoende ondersteuning. 

Ik ben nu als RPO consultant werkzaam bij Bakker & Bosch Group. Als RPO consultant houd ik mij bezig met het recruitmentproces van verschillende klanten. Dit betekent het analyseren van de arbeidsmarkt en het adviseren van klanten over de haalbaarheid, het vermarkten van nieuwe vacatures, het spreken en voorstellen van kandidaten en natuurlijk het schakelen met klanten over het verloop van de achterliggende processen.

Ik zou iedereen aanraden om stage te lopen bij Bakker & Bosch Group, vooral als je op zoek bent naar een plek waar het voelt als thuiskomen, waar je meteen wordt meegenomen in de dagelijkse processen en waar je écht nieuwe kennis en ervaring kunt opdoen voor je toekomstige carrière.” 

“Ik kijk het meest uit om te leren hoe we een efficiëntieslag kunnen slaan en het herinrichten van het proces, zodat we nog effectiever kunnen zoeken naar kandidaten.” 

Tom Smits

Imme Kloosterman

“Mijn stage bij Bakker & Bosch Group heb ik als erg prettig ervaren. Tijdens mijn stage heb ik veel nieuwe dingen geleerd en kreeg ik de begeleiding die ik nodig had. Daarnaast voelde ik mij als snel thuis hier, ik werd warm onthaald door alle lieve en leuke collega’s. Ik heb een superleuke tijd gehad als stagiair bij Bakker & Bosch.

Ik ben nu werkzaam als Marketing- & Communicatie Support. Dit houdt kort gezegd in dat ik de Marketingafdeling ondersteun waar nodig. Mijn focus zal vooral liggen bij advertising optimalisatie en SEO verbetering van de websites.

Stagelopen bij Bakker & Bosch Group is een echte aanrader. Je leert veel nieuwe dingen, je krijgt de begeleiding die je nodig hebt en je krijgt verantwoordelijkheid over je eigen werkzaamheden. Daarnaast heb je de leukste collega’s en beland je in een warm bad!”

“Ik ben enthousiast om meer te ontdekken over Google Ads en welke essentiële stappen je moet doorlopen om een effectieve advertentie te creëren. Daarnaast kijk ik ernaar uit om mijn kennis en ervaring in deze branche uit te breiden.”

Imme Kloosterman

Kom stagelopen bij Bakker & Bosch Group

Wij geloven dat als je iets écht wilt en gemotiveerd bent je alles kunt bereiken wat je maar wilt. De benodigde kennis brengen wij je wel bij. Dus ben jij een enthousiaste doener, die graag een uitdaging aangaat en het vooral belangrijk vindt om er te zijn voor collega’s, klanten en kandidaten? Dan pas jij goed in ons team!