1. Salaris

Bij ons kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al meer ervaring hebt, wij belonen jouw inzet! De hoogte van jouw salaris bepalen we in goed overleg en is afhankelijk van de functie, jouw kennis en werkervaring.

2. Interessante bonusregeling per kwartaal

Werk hard, vier hard! Met onze kwartaalbonus word jij extra beloond voor jouw inzet en het behalen van ons succes. Dit betekent dat je niet alleen een vast salaris ontvangt, maar ook de kans krijgt om extra beloond te worden op basis van jouw prestaties en de algehele bedrijfsresultaten.

3. Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen via GoodHabitz

Bij ons staat jouw groei centraal. Duik in een grabbelton van kennis met onbeperkte online trainingen via GoodHabitz, allemaal tot jouw beschikking! Met GoodHabitz kun je jezelf blijven ontwikkelen op jouw eigen tempo en jouw eigen manier.

4. Gezonde werkcultuur met goede werk- en privébalans

Bij ons geloven we in een gezonde balans tussen werk en jouw privéleven. We creëren een cultuur waarin output en resultaten centraal staan, maar waarin ook ruimte is voor ontspanning en persoonlijke tijd. Bij ons hoef je niet te kiezen tussen een succesvolle carrière en een gelukkig leven – je kunt beide hebben!

5. Maandelijkse sportieve (sport)activiteiten

Bij ons is (jouw) Vitaliteit een belangrijk thema. Beweeg met ons mee! Elke maand organiseren we een sportieve activiteit waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen. Zo blijven we fit en actief! Denk bijvoorbeeld aan Padellen, Paintballen, Kleiduifschieten, Kanoën, Handboogschieten, Mountainbiken off Kickboksen. Elke maand dagen we elkaar uit en strijden we voor de winst.

Maandelijkse sportieve sportactiviteiten bij Bakker & Bosch Group

6. Jaarlijkse teamuitjes

Werkplezier buiten de kantoormuren! Geniet van meerdere teamuitjes per jaar waar we samen herinneringen maken en de banden versterken. Zo organiseren we o.a. jaarlijks een teambuildingsdag, gevuld met verschillende originele activiteiten. Of luiden we jaarlijks de zomer in met een Pre-summer BBQ.

Jaarlijkse teamuitjes bij Bakker & Bosch Group

7. Regeling voor sportabonnement

Een gezonde geest in een gezond lichaam begint bij jou. En fit blijven was nog nooit zo makkelijk! Profiteer van onze sportabonnementsregeling en werk aan een gezondere versie van jezelf.

8. Goede bereikbaarheid van onze kantoren met OV

Geen zorgen! Geen stress over files of parkeerproblemen. Onze kantoren in Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: jouw werk en jouw bijdrage aan ons team.

9. 25 vakantiedagen

Even opladen? Neem de tijd met 25 welverdiende vakantiedagen per jaar. Beloof je dan wel terug te komen?

10. Extra vrije dag voor vrijwilligerswerk

Doe goed en voel je goed! Als beloning voor jouw vrijwilligerswerk krijg je bij ons een extra vrije dag cadeau.

11. Goede pensioenregeling en WGA-gatverzekering

Een goed gevulde spaarpot voor jouw oude dag. Profiteer van onze solide pensioenregeling en interessante WGA-gatverzekering.